Bericht versturen
Huis >

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Bedrijfprofiel

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Ongeveer ons
Neem contact met ons op
86-571-8102-3093
Contact nu
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Verkoper

Merken:

passieslang

Nr van Werknemers:

100~120

Jaarlijkse Verkoop

10,000,000-25,000,000

Gevestigd jaar

2007

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding
Aangezien een industrieproductmanager, wij naar een ideale slang zoeken, voldoet aan al onze vereisten op slangen, wat Duurzaam betekent, Flexibel en Sterk
 
Dan, ontmoetten wij hem, Paishun, de Paishun-Slanggroep, die op de opdracht van „het Verstrekken van oplossing aan moeilijke kwesties van SLANGEN voor de moderne industrie“ aandringt. Maken de zeer belangrijke ideeën van Paishun als „het Houden op technische innovatie“, „Vindingrijkheid en persistentie op slangambacht“ de producten van Paishun de wereldmarkten aanpassen. Goed, is de Denkrichting van het Klantensucces, dit de kernfilosofie van Paishun. Werk hard aan nieuwe technologie van slang productie, en elk jaar, houdt bij het creëren van nieuwe slangen voor klanten.
 
De niet meer traditionele rubberproductie, Paishun kan de nauwkeurigheid aan 0,1 gram op rubberformulering verbeteren, door met sommige high-tech laboratoria te werken. Ondertussen, blijven de rubberformuleringen worden bijgewerkt, en de nieuwe formuleringen worden gebracht in productie. Een andere nauwkeurigheid is dat slangidentiteitskaart en OD tot 0.1mm bereiken, door het infrarood-Ray gecontroleerde apparaat op slang te gebruiken die machine uitdrijven. De hoogste niveau plooiende machines met merk van Fin-Macht wordt geïntroduceerd aan fabriek, evenals zeer hoge snelheid bevroren vlechtende machines. De productielijnen zijn samengesteld uit het complexe uitdrijven, winden, die deklaagtechnieken filmen; de materialen worden strikt in een methode behandeld door computers automatisch wordt geprogrammeerd die. Bovendien, de metingen, aanpassing, controle worden ook gecontroleerd in hetzelfde systeem.
 
Investeerde reeds veel in onderzoek, en laboratoriummateriaal, Paishun-gebruiksvulcanisatie het testen apparaat, het verouderen het testen borst, trek, druk, abraision het testen machines, om de efficiënte kwaliteitscontrole, van grondstoffen, tot het eindproduct te verzekeren. De dienst van het aanpassen van de producten is beschikbaar allen. De systemen voor kwaliteitscontrole van ISO9001 en TS16949 hebben volledig de fabriek geverifieerd. Meer dan 20 certificaten zijn verkregen, als ISO3821, RoHS, BEREIK, cUPC, KTW, NSF.
 
Van ontwerp, trek, produceer, aan QC, pak en lever, wordt elk staphoogtepunt van details gemaakt met nauwkeurigheid. Dan, de slimme pakhuis en hulp van het leveringssysteem komen de goederen aan bestemmingshaven, of aan deur aan. Onze verkoopafdeling is vooral een ondersteunende afdeling, die onze klanten dienen om markt uit te breiden. Wij kunnen samen gemakkelijk in het Engels, het Frans, en het Spaans communiceren.
 
Beginnend vanaf 2007, regelmatig groeit Paishun niet snel, maar die „oplossing aan moeilijke kwesties van SLANGEN voor partners“ blijft verstrekken. „Paishun“ is verwant met het woord „Hartstocht“. Ja, de „hartstocht“ is onze godsdienstige dienst voor de 3 grote „industrieel, automobiel, en sanitaire“ domeinen. Als oude oplossingsleverancier van de Slangindustrie, leveren wij deze uiterst kleine slang, voor klanten in grote machines te assembleren. Hartstocht voor slang, hartstocht voor u!
Service
OEM & ODM
 
R&D-vermogen: Zijnd een fabrikant die een volledige productielijn, volledig materiaal bezitten en capaciteit testen, zetten wij hoge middelen in R&D-het werk. Momenteel, VO-vlam - vertrager de ademhalingsslang is met succes ontwikkeld; evenals hoge geleidingsvermogen rubberslangen; de hoge en bij lage temperatuur bestand slangen van de premiekwaliteit; naast alle media leveringsslangen, alle kleurenslangen, en multi-layer hoge drukslangen.
Productaanpassing
De slangingrediënten, grootte, kleur, lengte, embleem, verpakking kunnen etc. volgens zijn toepassing en verzoeken van klanten worden aangepast.
Aangepaste vormen
Aangepaste verpakking met inbegrip van vliegtuigenvakje, kopbalkaart, blaarfilm, pallet en aangepaste kartons met embleem. enz.
Aangepaste slangassemblage met verschillende montage in koolstofstaal, roestvrij staal, messing, enz.
Het aangepaste embleem, het model en de specificatie door drukkoord, drukwiel, inkten codage en laser, enz.
Geïntegreerde Oplossing
Kan de PassionHose technische afdeling geschikte slangen gecombineerde vervangstukken volgens zijn toepassing in een project adviseren en in het leven roepen.
De octrooiformule, ultra-low buigende straal, de extreme hoge tempratureweerstand, de extreme lage temperatuurweerstand, de uitstekende het verouderen weerstand, de uitstekende corrosieweerstand, de ultrahoge druk, de negatieve drukweerstand, de correcte aanpassing van slangmontage, enz. vertellen ons uw vereisten, zullen wij u tonen wat u nodig hebt!
 
Geschiedenis
Ontwikkelingsweg
 
De bevordering van onze faciliteiten vanaf de recentste technologische vorderingen is de prioriteit in onze productiefilosofie geweest. Deze jaren, zijn wij trots om de beste productiepraktijken en de stringente kwaliteitscontrolecontroles te volgen.
 
Na jaren van ontwikkeling, heeft Passionhose met succes vijf takken in Hangzhou, Suqian, Guangzhou-steden gevestigd.
Het product behandelt vier belangrijke gebieden: Industriële slangen, Automobiele slangen, Sanitaire slangen en Leatherware.
 
2007       Stichting van Hangzhou Paishun
 
2015       Stichting van Suqian Paishun
 
2016       Stichting van Paishun-Informatie & Technologie
 
2017       Samenwerking Paishun & SRT-Slang.
               Opbrengshigh-end leiden de sanitaire slangen en tot een stofvrije workshop
 
2021       Stichting van de Slang van Guangzhou PassionCo en de Slang van Hangzhou SRT.
               4 Gevormde sectoren: Industriële slangen, Automobiele slangen, Sanitaire slangen en Leatherware.
Ons Team

Het de verkoopbureau van Hangzhoupaishun heeft 5 professionele teams, Financiële afdeling, Documentatieafdeling, Internationale verkoopafdeling, Binnenlandse verkoopafdeling, Inspectieafdeling. De fabriek van Hangzhoupaishun heeft ervaren leiding 5 en professionele teams: De sectie van de projectverwerving, de sectie van de Arbeidsdienst, Technologiesectie, Productieafdeling, Kwaliteitscontrolesectie.

 

Het personeel van Hangzhoupaishun gelooft altijd in „HARTSTOCHT VOOR SLANG, HARTSTOCHT VOOR U!“. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in Hangzhou Paishun. Wij proberen altijd ons beste om de beste dienst en de concurrerende prijs aan te bieden die op goede slangkwaliteit wordt gebaseerd. Het is de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

China Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China rubberluchtslang Leverancier. Copyright © 2015-2024 flexiblerubberhoses.com . Alle rechten voorbehoudena.