Hangzhou Slim Industrieterrein, Nr 857 Wenyixi-Road Hangzhou 310030 CHINA
Thuis

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd

Van goede kwaliteit rubberwaterslang voor verkoop
Van goede kwaliteit rubberwaterslang voor verkoop
Beste Peter, zijn wij zeer tevreden met de kwaliteit van de slangen die van u worden ontvangen en wij hopen om een andere orde spoedig te plaatsen.

—— M. Mark Clendenen

Hallo kijkt Amanda, de EPDM-slangen zeer goed en „elektrisch“ zij zijn binnen onze eisen. Evereything is goed dit keer:)

—— M. Gudbjorn Bordoy

Hallo heeft Alice, u een zeer goed werk gedaan en wij zijn zeer tevreden met alles. Hopelijk zullen wij tot a lot more van u in het Nieuwe Jaar opdracht geven.

—— M. Cyril Quinn

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd

1 2 3 4
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Embleemmuur eerlijke Paishunfabriek Slangen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Afrika
Oceanië
Merken : HARTSTOCHT
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

Is Rubber en Plastic Co. van Hangzhoupaishun, Ltd dat in 2007wordt gevestigd, eensnelhetgroeienondernemingdiedeproductieendemarketingvanrubberindustriëleslangen, rubberhydraulischeslangen, enhydraulischeslangmontageintegreert. 

 

Na 8 jaar inspannings en ontwikkeling, nu zijn wij één van de belangrijke rubberslangfabrikanten en de leveranciers in China geworden. Wij hebben van hoge reputatie in rubber industriële slang en hydraulische slangmarkt in eigen land en internationaal genoten.


Producten van Hangzhoupaishun Gamma:


Onze fabrieksnadruk bij de productie van Rubber industriële slangen, die Rubberluchtslang, Rubberwaterslang, LPG-gasslang, tweelinglassenslang, rubberbrandstofslang omvatten.

 

Onze voorraad-gedeelde fabrieksnadruk bij de productie van Rubber hydraulische slang, die SAE 100R1 omvat, SAE 100R2, SAE 100R7/R8, EN856 4SH, 4SP, SAE 100 R9, R10, R12, SAE 100R14 vlechtte PTFE-slang, Hydraulische slangmontage en metalen kap; Airconditioningsslang; Koelmiddel het laden slang.

 

Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in het plooien van montage en snelle versiekoppelingen op slangen. Zoals de rubberassemblage van de luchtslang, de slangassemblage van de contractanttuin, de assemblage van de wasmachineslang, LPG-slangassemblage, hydraulische slangassemblage, de slangassemblage van de hoge drukwasmachine, de slangassemblage van de verfnevel, enz. 

 

Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen. 

 

Nu worden onze rubberslangen en slangassemblage over de hele wereld uitgevoerd naar de V.S., Canada, Italië, het UK, Noorwegen, Rusland, Spanje, Portugal, Denemarken, Australië, Japan, Thailand, Sri Lanka, Peru, Brazilië, Venezuela, Zuid-Afrika enz., ongeveer 50 landen. 

 

PASSION® de rubberslangen worden goedgekeurd door Ce, SGS, TUV. 


Maar Hangzhou Paishun heeft nooit het doorgaan, tegengehouden om meer rubberslangen te leveren aan onze klanten en de productiewaaier te vergroten, in 2012, samen met onze partner, bouwen wij een andere fabriek, die silicone auto rubberslangen in Jiangsu China produceert.


De de Professionele Productie en Dienst van Hangzhoupaishun:


Het de verkoopbureau van Hangzhoupaishun heeft 5 professionele teams, Financiële afdeling, Documentatieafdeling, Internationale verkoopafdeling, Binnenlandse verkoopafdeling, Inspectieafdeling. De fabriek van Hangzhoupaishun heeft ervaren leiding 5 en professionele teams: De sectie van de projectverwerving, de sectie van de Arbeidsdienst, Technologiesectie, Productieafdeling, Kwaliteitscontrolesectie.

 

Het personeel van Hangzhoupaishun gelooft altijd in „HARTSTOCHT VOOR SLANG, HARTSTOCHT VOOR U!“. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in Hangzhou Paishun. Wij proberen altijd ons beste om de beste dienst en de concurrerende prijs aan te bieden die op de goede slangkwaliteit wordt gebaseerd. Het is de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Hangzhou Paishun is zeker dat wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende de dienst en slangkwaliteit kunnen vestigen.

Contactgegevens
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Amanda Tang

Tel.: 86-137-5812-5058

Fax: 86-571-8102-3093

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)