Oranje het Gasslang van LPG van Kleurenidentiteitskaart 6mm NBR voor Huishouden en Industrieel Gebruik

Basisinformatie
Plaats van herkomst: ZHEJIANG CHINA
Merknaam: PASSION
Certificering: ISO 9001-2008, CE
Modelnummer: Identiteitskaart 6mm tot 13mm
Min. bestelaantal: 1000m
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Voor zwarte kleur, die goed door transparante OPP-films, voor gekleurde slang wordt ingepakt, die go
Levertijd: Het hangt van uw hoeveelheid af. Bijvoorbeeld, 30 dagen voor 20 ' FCL.
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 400,000m per maand
Binnenbandmateriaal: NBR Buitenbuismateriaal: EPDM
Versterking: gevlechte vezel met grote trekspanning Kleur: Zwarte, oranje, blauwe enz.
Binnendiametergrootte: 6mm, 8mm, 10mm en 13mm Werkdruk: 20 bar (300psi)
Uitbarstingsdruk: 60 bar (900psi) Standaardlengte: 100m per broodje
Temperatuur: -30C ~ 90C Toepassing: Hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoeren van gasvormige brandstof, LPG

Identiteitskaart 6mm, 8mm, 10mm NBR het Gasslang van LPG voor Huishouden en Industrieel Gebruik

 

Testrapport van Gasslang van Zoe Paishun.pdf

 

1. In het algemeen, LPG-worden de gasslangen gemaakt van twee soorten grondstof, is men rubber, is andere pvc. Voor onze LPG-gasslangen, worden zij gemaakt van rubbermateriaal. Er zijn drie lagen voor rubberlpg-gasslang: voor binnenband, wordt het gemaakt van synthetisch NBR-rubber, aangezien NBR goede olieweerstand heeft, het is het meest gebruikte materiaal voor slangen die worden gebruikt om olie te vervoeren. Voor versterking, is het gevlechte vezel met grote trekspanning, is de vezel gewoonlijk polyesterdraad, met de vezel gevlechte versterking, kan de slangdruk worden gewaarborgd. Voor buitenbuis, wordt het gemaakt van synthetisch SBR-rubber voor zijn goede slijtageweerstand. Het materiaal is zeer belangrijk voor slangen, heeft onze fabriek goede materiële en betere samenstellings rubberformule gebruikt om de gebruikstijd en de veiligheid van slangen te waarborgen. Onze rubberlpg-gasslang wordt goed-goedgekeurd in vele markten in kwaliteit. 

 

 

2. De specificatie voor LPG-gasslang is gewoonlijk van 6mm tot 13mm, en onze fabriek heeft deze binnendiametergrootte veroorzaakt. Volgens onze productieervaring, is identiteitskaart 6mm, 8mm en 10mm de populairste grootte in de markten, bezetten zij groot deel van LPG-de markten van de gasslang, en zij zijn ook de meeste de uitvoergrootte in onze fabriek. Hier is het specificatieblad van LPG-gasslang zoals volgen:

 

Specificatieblad:

 

     Binnendiameter

Buitendiameter

Werkdruk

Uitbarstingsdruk

Lengte

duim

mm

mm

bar

psi

bar

psi

m

1/4“

6

13

20

300

60

900

100

5/16“

8

15

20

300

60

900

100

3/8“

10

16

20

300

60

900

100

1/2“

13

20

20

300

60

900

100

 

 

 

3. De werkdruk voor LPG-gasslang is 20 bar (300psi) en de uitbarstingsdruk is 60 bar (900psi). Als er twee lagen van gevlechte vezel zijn, zal de druk hoger zijn. Wij hebben s-reeks van machine om druk te testen, gewoonlijk testend gebarsten druk.

 

 

4 voor grootte 6mm, 8mm, 10mm en 13mm, is de standaardlengte 100m per broodje. Soms, kan de lengte 50m, 20m enz. zijn, hangt het van klant-specifieke eis af. Wij kunnen de slang met enkel verscheidene meters als 2m, 5m enz. ook produceren. Soms, worden deze slangen in korte lengte gepast met schakelaars. Wij hebben LPG-de assemblage van de gasslang in 2m en 5m lengte met messings vrouwelijke linkerdraad aan het UK geproduceerd.

 

 

5. Onze fabriek kan LPG-gasslangen met kleurensinaasappel, zwarte, rood produceren, is de blauwe Oranje kleur van enz. de populairste kleur voor gasslang in de markten. Wij kunnen verschillende kleuren volgens het verzoek van klanten veroorzaken.

 

 

6. De regelmatige LPG-assemblage van de gasslang is met messing en ijzermontage. Wij hebben hoop van de assemblage van de gasslang met messings linker vrouwelijke draad naar de de EU-markten zoals het UK uitgevoerd. En wij produceren slangassemblage met ijzermontage voor één van klanten van Korea, is de terugkoppeling van kwaliteit goed.

 

 

 7. Wij hebben goed pakket voor LPG-gasslang, zijn hier twee soorten regelmatig pakket voor slangen, is één transparante OPP-films, is andere polystripes. Voor zwarte kleurenslang, gebruiken wij transparante OPP-films om de slangen, voor gekleurde slang zoals rode, oranje, blauwe, gele enz. in te pakken, worden zij ten eerste ingepakt door transparante OPP-films en door polystripes dan ingepakt. Soms, voor slangassemblage in stukken, kunnen zij in kartons of polybags met kopbalkaart worden ingepakt. Het allen hangt van de eis van cliënten voor pakket af.

 

 

8. EN 559, BS ENGELSE ISO 3821, BS 3212 van BS is drie soorten slangnorm voor LPG-gasslang. EN 599 van BS is standaard voor rubberdieslang voor lassen, knipsel en verenigde processen wordt gebruikt. BS ENGELSE ISO 3821 zijn standaard voor rubberdieslangen voor lassen, knipsel worden gebruikt, is enz. BS3212 standaard voor flexibel rubberdiebuizenstelsel in LPG-dampfase wordt gebruikt. 

 

 

9. Wij kunnen sommige producten leveren wat met LPG-gasslang verwant is, kunnen deze producten met LPG-gasslang samen zoals slangkoppelingen, klemmen (ijzer of roestvrij staal), gaskleppen enz. worden gebruikt. Wij hebben stabiele leveranciers van deze producten. Sinds hun goede kwaliteit, hebben wij met elkaar meer dan 8 jaar samengewerkt. 

 

 

Oranje het Gasslang van LPG van Kleurenidentiteitskaart 6mm NBR voor Huishouden en Industrieel Gebruik

 

 

Oranje het Gasslang van LPG van Kleurenidentiteitskaart 6mm NBR voor Huishouden en Industrieel Gebruik

 

 

Oranje het Gasslang van LPG van Kleurenidentiteitskaart 6mm NBR voor Huishouden en Industrieel Gebruik

 

Fabrieksfoto's:

 

Oranje het Gasslang van LPG van Kleurenidentiteitskaart 6mm NBR voor Huishouden en Industrieel Gebruik

 

Als u om het even welk onderzoek hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!

 

 

Contactgegevens
Zoe Wei

Telefoonnummer : +8613738095094

WhatsApp : +8613758125058