Van de de Binnenband Lage Druk van identiteitskaart 6MM NBR het Gasslang, Aardgasslang

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang China
Merknaam: PASSION
Certificering: ISO 9001-2008, CE
Modelnummer: Identiteitskaart 6mm tot 13mm
Min. bestelaantal: 3000M
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Voor zwarte kleur, die goed door transparante OPP-films, voor gekleurde slang wordt ingepakt, die go
Levertijd: Het hangt van uw hoeveelheid af. Bijvoorbeeld, 30 dagen voor 20 ' FCL.
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal
Levering vermogen: 400,000m per maand

Van de Binnenbandlpg van identiteitskaart 6mm NBR het Gasslang met Versterkte Gevlecht Vezel
 
 


Onze fabriek heeft LPG-gasslangen met kleurenzwarte, sinaasappel geproduceerd, is de blauwe Oranje kleur van enz. de populairste kleur in de waaier van de markten van de gasslang. Wij kunnen verschillende kleuren volgens het verzoek van klanten ook maken.
 
 
De werkende druk van LPG-gasslang is 300psi en de uitbarstingsdruk is 900psi. Onze fabriek heeft een gehele reeks van machine om de uitbarstingsdruk te testen.
 
 
Wij kunnen deze producten zoals slangkoppelingen, klemmen (ijzer of roestvrij staal), gaskleppen enz. leveren die met LPG-gasslang moeten worden gebruikt. wij hebben met deze stabiele leveranciers meer dan 8 jaar samengewerkt. 
 
 
De regelmatige koppelingen voor LPG-gasslang zijn messing en ijzermontage. Wij hebben hoop van de assemblage van de gasslang met messings linker vrouwelijke draad naar de de EU-markten zoals het UK uitgevoerd. En ijzermontage voor één van klanten van Korea.
 
 
De specificatie voor LPG-gasslang is van 6mm tot 13mm. Volgens onze productieervaring, is identiteitskaart 6mm, 8mm en 10mm de populairste grootte in de markten, bezetten zij groot deel van LPG-de markten van de gasslang, en zij zijn ook de meeste de uitvoergrootte in onze fabriek. Hier is het specificatieblad van LPG-gasslang zoals volgen:
 
Specificatieblad:
 

     Binnendiameter

Buitendiameter

Werkdruk

Uitbarstingsdruk

Lengte

duim

mm

mm

bar

psi

bar

psi

m

1/4“

6

13

20

300

60

900

100

5/16“

8

15

20

300

60

900

100

3/8“

10

16

20

300

60

900

100

1/2“

13

20

20

300

60

900

100

 

 
 

 
Voor grootte 6mm, 8mm, 10mm en 13mm, is de standaardlengte 100m per broodje. Soms, kan de lengte 50m, 20m enz. zijn, hangt het van klant-specifieke eis af. Wij kunnen de slang met enkel verscheidene meters als 2m, 5m enz. ook produceren. Soms, worden deze slangen in korte lengte gepast met schakelaars. Wij hebben LPG-de assemblage van de gasslang in 2m en 5m lengte met messings vrouwelijke linkerdraad aan het UK geproduceerd.

 
 
De structuur van LPG-gasslang: er zijn drie lagen: voor binnenband, wordt het gemaakt van synthetisch NBR-rubber, aangezien NBR goede olieweerstand heeft, het is het meest gebruikte materiaal voor slangen die worden gebruikt om olie te vervoeren. Voor versterking, is het gevlechte vezel met grote trekspanning, is de vezel gewoonlijk polyesterdraad, met de vezel gevlechte versterking, kan de slangdruk worden gewaarborgd. Voor buitenbuis, wordt het gemaakt van synthetisch SBR-rubber voor zijn goede slijtageweerstand. Het materiaal is zeer belangrijk voor slangen, heeft onze fabriek goede materiële en betere samenstellings rubberformule gebruikt om de gebruikstijd en de veiligheid van slangen te waarborgen. Onze rubberlpg-gasslang wordt goed-goedgekeurd in vele markten in kwaliteit. 
 
Van de de Binnenband Lage Druk van identiteitskaart 6MM NBR het Gasslang, Aardgasslang
 
 
Voor de slang van gaslpg, zijn er drie soorten norm voor LPG-gasslang: EN 559, BS ENGELSE ISO 3821, BS 3212 VAN BS
 
EN 599 van BS is standaard voor rubberdieslang voor lassen, knipsel en verenigde processen wordt gebruikt. 
 
BS ENGELSE ISO 3821 zijn standaard voor rubberdieslangen voor lassen, knipsel, enz. worden gebruikt. 
 
BS3212 is standaard voor flexibel rubberdiebuizenstelsel in LPG-dampfase wordt gebruikt
 
Van de de Binnenband Lage Druk van identiteitskaart 6MM NBR het Gasslang, Aardgasslang
 
 
 
 Wij hebben goed pakket voor LPG-gasslang, zijn hier twee soorten regelmatig pakket voor slangen, is één transparante OPP-films, is andere polystripes. Voor zwarte kleurenslang, gebruiken wij transparante OPP-films om de slangen, voor gekleurde slang zoals rode, oranje, blauwe, gele enz. in te pakken, worden zij ten eerste ingepakt door transparante OPP-films en door polystripes dan ingepakt. Soms, voor slangassemblage in stukken, kunnen zij in kartons of polybags met kopbalkaart worden ingepakt. Het allen hangt van de eis van cliënten voor pakket af.
 
Van de de Binnenband Lage Druk van identiteitskaart 6MM NBR het Gasslang, Aardgasslang
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Zoe Wei

Telefoonnummer : +8613738095094

WhatsApp : 8613758125058