De vezel vlechtte de Versterkte LPG-Pijp van de Gasslang, „Vlotte Oppervlakte 1/4 van de Gasslang

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang China
Merknaam: PASSION
Certificering: ISO 9001-2008, CE
Modelnummer: Identiteitskaart 6mm tot 13mm
Min. bestelaantal: 3000M
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Voor zwarte kleur, die goed door transparante OPP-films, voor gekleurde slang wordt ingepakt, die go
Levertijd: Het hangt van uw hoeveelheid af. Bijvoorbeeld, 30 dagen voor 20 ' FCL.
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal
Levering vermogen: 400,000m per maand

NBR-Vezel vlechtte Versterkte LPG-Gasslang voor Industrieel Gebruik
 


 
1. Toepassingsgebied:
 
Van toepassing geweest op de omloop van vloeibare brandstofgas of gasvormige brandstof, vloeibaar petroleumgas (LPG), MPS (propeen propadiene mengsels), aardgas (CNG) en methaan (ch4) met werkdruk minder dan 2.5Mpa (25bar); zowel zijn de binnenlaag als de beschermende laag van de rubberslang van deze rang middelgrote en op hoog niveau olieweerstand, antiseepage en verzetten zich tegen de corrosie van LPG of het gas van hetzelfde type.
 
 
2. Structuur:
 
Binnenlaag van slang: nitril-butadieen rubber(nbr)
 
Beschermende laag van slang: SBR-rubber
 
Midden versterkte laag: de spiraalvormige lijn van de polyestervezel.
 
Verschijning: de molen eindigt
                     Buitenkleur van rubberslang: sinaasappel (standaardkleur), of zwarte.
                     Wij kunnen verschillende kleuren volgens het verzoek van klanten veroorzaken.
 
 
3. Prestaties:
 
Anti-ozon die verouderen: in de standaardtestkamer, concentratie: 50+/-pphm; temperatuur: 40+/-2℃; testende periode: 72t; zonder barst.
 
Hitte-bewijs die verouderen: in de standaard het verouderen kamer, temperatuur: 70+/-℃; testende periode: 72t; trekverandering: niet meer dan -25%; trekrek: niet meer dan -30%.
 
Fysische eigenschappen: trekrek van binnen en buiten rubberlaag: >300%; flexiblity van slang is correct onder -30+/2℃ voor 5t; zonder nieuwigheidbarst of breuk na over of 180 die buigen verdubbelen.
 
Corrosieweerstand: de olie bestand rang van binnen rubberlaag is rma-B; corrosiebestendig hexaan; het voldoen aan van de anti-vlamt vereisten van RMA.
 
 
4, de standaardlengte zijn 100m per broodje. Soms, kan de lengte 50m, 20m enz. zijn, hangt het van de eis van klanten af. Wij kunnen de slang met verscheidene meters als 2m, 5m enz. ook produceren. Soms, worden deze slangen in korte lengte gepast met schakelaars. Wij hebben LPG-de assemblage van de gasslang in 2m en 5m lengte met messings vrouwelijke linkerdraad aan het UK geproduceerd.
 
5. EN 559, BS ENGELSE ISO 3821, BS 3212 van BS is drie soorten slangnorm voor LPG-gasslang. EN 599 van BS is standaard voor rubberdieslang voor lassen, knipsel en verenigde processen wordt gebruikt. BS ENGELSE ISO 3821 zijn standaard voor rubberdieslangen voor lassen, knipsel worden gebruikt, is enz. BS3212 standaard voor flexibel rubberdiebuizenstelsel in LPG-dampfase wordt gebruikt. 
 
 
6. De regelmatige LPG-assemblage van de gasslang is met messing en ijzermontage. Wij hebben hoop van de assemblage van de gasslang met messings linker vrouwelijke draad naar de de EU-markten zoals het UK uitgevoerd. En wij produceren slangassemblage met ijzermontage voor één van klanten van Korea, is de terugkoppeling van kwaliteit goed.
 
7. Onze fabriek heeft binnendiametergrootte van 6mm tot 13mm veroorzaakt. Volgens onze productieervaring, is identiteitskaart 6mm, 8mm en 10mm de populairste grootte in de markten, bezetten zij groot deel van LPG-de markten van de gasslang, en zij zijn ook de meeste de uitvoergrootte in onze fabriek. Hier is het specificatieblad van LPG-gasslang zoals volgen:
 
Specificatieblad:
 

     Binnendiameter

Buitendiameter

Werkdruk

Uitbarstingsdruk

Lengte

duim

mm

mm

bar

psi

bar

psi

m

1/4“

6

13

20

300

60

900

100

5/16“

8

15

20

300

60

900

100

3/8“

10

16

20

300

60

900

100

1/2“

13

20

20

300

60

900

100

 
 
 
8. Wij hebben goed pakket voor LPG-gasslang, zijn hier twee soorten regelmatig pakket voor slangen, is één transparante OPP-films, is andere polystripes. Voor zwarte kleurenslang, gebruiken wij transparante OPP-films om de slangen, voor gekleurde slang zoals rode, oranje, blauwe, gele enz. in te pakken, worden zij ten eerste ingepakt door transparante OPP-films en door polystripes dan ingepakt. Soms, voor slangassemblage in stukken, kunnen zij in kartons of polybags met kopbalkaart worden ingepakt. Het allen hangt van de eis van cliënten voor pakket af.
 
 
9. Wij kunnen sommige producten leveren wat met LPG-gasslang verwant is, kunnen deze producten met LPG-gasslang samen zoals slangkoppelingen, klemmen (ijzer of roestvrij staal), gaskleppen enz. worden gebruikt. Wij hebben stabiele leveranciers van deze producten. Sinds hun goede kwaliteit, hebben wij met elkaar meer dan 8 jaar samengewerkt. 
 
 De vezel vlechtte de Versterkte LPG-Pijp van de Gasslang, „Vlotte Oppervlakte 1/4 van de Gasslang
 
 
De vezel vlechtte de Versterkte LPG-Pijp van de Gasslang, „Vlotte Oppervlakte 1/4 van de Gasslang
 
 
De vezel vlechtte de Versterkte LPG-Pijp van de Gasslang, „Vlotte Oppervlakte 1/4 van de Gasslang
 
In het algemeen, LPG-worden de gasslangen gemaakt van twee soorten grondstof, is men rubber, is andere pvc. Voor onze LPG-gasslangen, worden zij gemaakt van rubbermateriaal.  onze fabriek heeft goede materiële en betere samenstellings rubberformule gebruikt om de gebruikstijd en de veiligheid van slangen te waarborgen.
 
 
 

Contactgegevens
Zoe Wei

Telefoonnummer : +8613738095094

WhatsApp : 8613758125058