Zwarte SBR BP 60 Bar vlechtte Gasslang, identiteitskaart van de Gas Flexibele Slang 6MM aan 13MM

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang China
Merknaam: PASSION
Certificering: ISO 9001-2008, CE
Modelnummer: Identiteitskaart 6mm tot 13mm
Min. bestelaantal: 3000M
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Voor zwarte kleur, die goed door transparante OPP-films, voor gekleurde slang wordt ingepakt, die go
Levertijd: Het hangt van uw hoeveelheid af. Bijvoorbeeld, 30 dagen voor 20 ' FCL.
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal
Levering vermogen: 400,000m per maand

SBR wp 20 Bar BP het Gasslang van 60 Barlpg voor Huishoudengebruik, identiteitskaart 6mm tot 13mm
 
 


Wij kunnen sommige producten leveren wat met LPG-gasslang verwant is, kunnen deze producten met LPG-gasslang samen zoals slangkoppelingen, klemmen (ijzer of roestvrij staal), gaskleppen enz. worden gebruikt. Wij hebben stabiele leveranciers van deze producten. Sinds hun goede kwaliteit, hebben wij met hen meer dan 8 jaar samengewerkt. 
 
 
De regelmatige koppelingen van LPG-de assemblage van de gasslang is in materieel messing en ijzer. Wij hebben hoop van de assemblage van de gasslang met messings linker vrouwelijke draad naar de de EU-markten zoals het UK uitgevoerd. En wij produceren slangassemblage met ijzermontage voor één van klanten van Korea, is de terugkoppeling van kwaliteit goed.
 
 
 
De werkdruk voor LPG-gasslang is 2mpa (300psi) en de uitbarstingsdruk is 6mpa (900psi). Als er twee lagen van gevlechte vezel zijn, zal de druk hoger zijn. Wij hebben s-reeks van machine om druk te testen, gewoonlijk testend gebarsten druk.
 
 

 
Onze fabriek kan LPG-gasslangen met kleurensinaasappel, zwarte, rood produceren, is de blauwe Oranje kleur van enz. de norm en ook de populairste kleur voor gasslang in de markten. Wij kunnen verschillende kleuren volgens het verzoek van klanten veroorzaken.

 
 
 
Voor grootte 6mm, 8mm, 10mm en 13mm, is de standaardlengte 100m per broodje. Soms, kan de lengte 50m, 20m enz. zijn, hangt het van klant-specifieke eis af. Wij kunnen de slang met enkel verscheidene meters als 2m, 5m enz. ook produceren. Soms, worden deze slangen in korte lengte gepast met schakelaars. Wij hebben LPG-de assemblage van de gasslang in 2m en 5m lengte met messings vrouwelijke linkerdraad aan het UK geproduceerd.
 
 
 
8. EN 559, BS ENGELSE ISO 3821, BS 3212 van BS is drie soorten slangnorm voor LPG-gasslang. EN 599 van BS is standaard voor rubberdieslang voor lassen, knipsel en verenigde processen wordt gebruikt. BS ENGELSE ISO 3821 zijn standaard voor rubberdieslangen voor lassen, knipsel worden gebruikt, is enz. BS3212 standaard voor flexibel rubberdiebuizenstelsel in LPG-dampfase wordt gebruikt. 
 
 
De structuur van de slang van gaslpg:
 Er zijn drie lagen voor het gasslang van LPG van het huishoudengebruik rubber: voor binnenband, wordt het gemaakt van synthetisch SBR-rubber, voor versterking, is het gevlechte vezel met grote trekspanning, is de vezel gewoonlijk polyesterdraad, met de vezel gevlechte versterking, kan de slangdruk worden gewaarborgd. Voor buitenbuis, wordt het gemaakt van het synthetische rubber van SBR en NR-voor zijn goede slijtageweerstand. Het materiaal is zeer belangrijk voor slangen, heeft onze fabriek goede materiële en betere samenstellings rubberformule gebruikt om de gebruikstijd en de veiligheid van slangen te waarborgen. Onze rubberlpg-gasslang wordt goed-goedgekeurd in vele markten in kwaliteit. 

 

 
Zwarte SBR BP 60 Bar vlechtte Gasslang, identiteitskaart van de Gas Flexibele Slang 6MM aan 13MM
 
 
Voor het pakket van de slang van gaslpg, wordt het goed ingepakt door transparante OPP-films voor zwarte kleurenslang; het is dubbel pakket voor gekleurde slangen, ten eerste worden de slangen goed ingepakt door transparante OPP-films en vuil door polystrepen zoals het volgende beeld dan ingepakt om niet te wegens milieu te worden.
 
Indien nodig, zal het goed ingepakt worden in kartons of polybags met kopbalkaart voor stukken. Wij kunnen de slangen volgens klant-specifieke eisen ook inpakken.
 
Ongeveer de verzending voor de slang van gaslpg, kunnen wij de goederen door overzees, door de lucht en door uitdrukkelijk verschepen. Als door overzees, is de haven van Ningbo of van Shanghai O.K. De levertijd is hoofdzakelijk afhangt van de hoeveelheid. In het algemeen, 30 dagen voor 20 ' FCL.
 
Zwarte SBR BP 60 Bar vlechtte Gasslang, identiteitskaart van de Gas Flexibele Slang 6MM aan 13MM
 

 
2. De specificatie voor LPG-gasslang is gewoonlijk van 6mm tot 13mm, en onze fabriek heeft deze binnendiametergrootte veroorzaakt. Volgens onze productieervaring, is identiteitskaart 6mm, 8mm en 10mm de populairste grootte in de markten, bezetten zij groot deel van LPG-de markten van de gasslang, en zij zijn ook de meeste de uitvoergrootte in onze fabriek. Hier is het specificatieblad van LPG-gasslang zoals volgen:

 
Specificatieblad:
 

     Binnendiameter

Buitendiameter

Werkdruk

Uitbarstingsdruk

Lengte

duim

mm

mm

bar

psi

bar

psi

m

1/4“

6

13

20

300

60

900

100

5/16“

8

15

20

300

60

900

100

3/8“

10

16

20

300

60

900

100

1/2“

13

20

20

300

60

900

 

100

 

 
 
 
 

Contactgegevens
Zoe Wei

Telefoonnummer : +8613738095094

WhatsApp : 8613758125058