Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om het Hydraulische Slangleven uit te breiden
Evenementen
Neem contact met ons op
86-571-8102-3093
Contact nu

Hoe te om het Hydraulische Slangleven uit te breiden

2021-06-02

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om het Hydraulische Slangleven uit te breiden

De hydraulische slang heeft een eindige levensduur, die door een aantal factoren kan worden verminderd. Vanuit een onderhoudsperspectief, wordt weinig of geen aandacht gewoonlijk besteed aan de slangen van een hydraulische machine tot een mislukking voorkomt. En de hydraulische slangmislukkingen kosten meer dan de vervangingsslang. De extra kosten kunnen omvatten:

  • Maak, verwijdering, en vervanging van verloren hydraulische olie schoon.
  • De collaterale schade aan andere componenten, b.v. een slangmislukking op een hydrostatische transmissie kan in verlies van lastendruk en cavitatieschade aan de de transmissiepomp en/of motor resulteren.
  • Mogelijke die schade door ingression van verontreinigende stoffen wordt veroorzaakt.
  • Machineonderbreking.

Nadruk op de volgende kwestie om het hydraulische slangleven uit te breiden en de kosten te minimaliseren verbonden aan hydraulische slangmislukkingen:

Externe schade

Ongeveer zijn 80% van slangmislukkingen toe te schrijven aan externe fysieke schade door het trekken, het knikken, het verpletteren of schuring van de slang. De schuring door slangen tegen elkaar of omringende oppervlakten wordt veroorzaakt die is het gemeenschappelijkste type van schade die wrijven.

Om externe schade te verhinderen, verzeker alle klemmen veilig worden gehouden, zorgvuldige aandacht besteden aan het verpletteren van wanneer een vervangingsslang en indien nodig geïnstalleerd is, toepassen goedkope polyethyleen spiraalvormige omslag om hydraulische slangen tegen schuring te beschermen.

Hetvlakke buigen

Het buigen van een hydraulische slang in meer dan één vliegtuig resulteert in het verdraaien van zijn draadversterking. Een draai van vijf graden kan de levensduur van een hoge druk hydraulische slang verminderen langs zo zoals veel 70%. En kan een zeven-graad draai in een 90%-vermindering van levensduur resulteren.

Multi-vliegtuig het buigen is gewoonlijk het resultaat van slechte slangassemblage selectie en/of het verpletteren maar kan ook als resultaat van ontoereikend of onzeker voorkomen vastklemmend waar de slang aan machine of actuator beweging wordt onderworpen.

Exploitatievoorwaarden

De exploitatievoorwaarden een correct geïnstalleerde hydraulische slang waarwordt onderworpen aan zullen uiteindelijk zijn levensduur bepalen. De uitersten in temperatuur, b.v. hoge dag werkende temperaturen en zeer koude voorwaarden wanneer de machine zich bij nacht bevindt, versnellen het verouderen van de de buis en dekking van de slang.

De frequente en extreme drukschommelingen, b.v. rotshamer op een hydraulisch graafwerktuig, versnellen slangmoeheid. In toepassingen waar een two-wire vlecht hydraulische slang voldoet aan het nominale werkdrukvereiste versterkte maar hoge dynamische druk worden de voorwaarden verwacht, zal de langere die levensduur door een spiraal versterkte hydraulische slang wordt veroorloofd gewoonlijk meer dan de hogere aanvankelijke kosten compenseren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China rubberluchtslang Leverancier. Copyright © 2015-2024 flexiblerubberhoses.com . Alle rechten voorbehoudena.