Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Paishun Hose Group toont innovatie van rubber slangen op Hannover Messe 2024, Duitsland
Evenementen
Neem contact met ons op
86-571-8102-3093
Contact nu

Paishun Hose Group toont innovatie van rubber slangen op Hannover Messe 2024, Duitsland

2024-03-11

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Paishun Hose Group toont innovatie van rubber slangen op Hannover Messe 2024, Duitsland

 

Op de Hannover Messe van dit jaar is de Paishun Group klaar om haar inzet voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van rubber slangen te laten zien.

 

Hannover, 22-26 april - De Paishun Group, een toonaangevende fabrikant van rubber slangen, kondigt zijn deelname aanHannover Messe2024, een van's werelds grootste beurzen voor industriële technologie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Paishun Hose Group toont innovatie van rubber slangen op Hannover Messe 2024, Duitsland  0

 

Hannover Messe, bekend om haar focus opinnovatieengeavanceerde technologieën,Dit prestigieuze evenement brengt bedrijfsleiders, experts en innovators van over de hele wereld samen.,het bieden van waardevolle netwerkmogelijkheden en inzichten in opkomende trends.

 

laatste bedrijfsnieuws over Paishun Hose Group toont innovatie van rubber slangen op Hannover Messe 2024, Duitsland  1

 

Tijdens de Hannover Messe van dit jaar is de Paishun Group klaar om haar inzet voor het stimuleren van innovatie en het vormgeven van deGummige slangenZoals...Industriële luchtslang, waterslang, brandstofslang, gasslang, lasslang, hoge druk hydraulische slang, PTFE-slang,Push-Lock-slang, CNG-slang, voedselwassingslang, ademhalingslang, enz.Bezoekers van onze stand kunnen verwachten om onze baanbrekende producten, oplossingen en technologieën te ervaren die zijn ontworpen om aan de veranderende behoeften van de industrie te voldoen.

 

We zijn verheugd om deel te nemen aan de Hannover Messe 2024 (Stand nr.: hal 5, D46-46), en om u te ontmoeten voor een aangename discussie.

 

Voor meer informatie over de Paishun Group en haar deelname aan de Hannover Messe 2024, ga dan naar www.passioncohose.com of neem contact op met Janet Yao via e-mail: ps1@passioncohose.com.

 

Janet Yao

WhatsApp: +86-136-6663-2043

E-mail 1:ps1@passioncohose.com

E-mail2:ps005@parshun.com

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China rubberluchtslang Leverancier. Copyright © 2015-2024 flexiblerubberhoses.com . Alle rechten voorbehoudena.